Fitness trener Nedim Musić: Ciljane vježbe za skidanje masti sa kukova i bočnog dijela trbušnog zida (VIDEO)

Nedim Musić, jedan od fitness trenera iz Body Control teretane, zaista je kreativan te vrijedno radi na pripremi novih treninga koje možete raditi u kućnim uslovima.

Nedim Musić je magistrirao na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport i već dugi niz godina bavi se trenerskim poslom tako da u njegovu stručnost kad je u pitanju trening nimalo ne treba sumnjati.

Kada želimo raditi trening za određenu grupu mišića, najbolje je da upute o istom, dobijemo upravo od stručnih osoba kako bi trening bio efikasan i kako bismo primijetili rezultate. Ovaj put fitness trener Musić demostrirao je ciljane vježbe za skidanje masti sa kukova i bočnog dijela trbušnog zida.

Bočni dio trbušnog zida je kritična zona kod 99% osoba. Sve što pojedemo, kao da nam se zalijepi baš tu! Prikazane vježbe su ciljane za mišiće bočnog dijela trbušnog zida kako bismo uspjeli formirati V oblik u bočnom i donjem dijelu. Kako bismo napravili rezultat na nama je da programiramo unos kalorija kao i ostatak vježbi u trenažnom procesu,”  napisao je fitness trener Musić.