Slavimo 5 godina uspješnog rada! Rođendan Body Control Fitness Centra!!

Prije tačno 5 godina u strogom centru Tuzle otvoren je Fitness Centar Body Control.
Svih tih 5 godina vlada porodična atmosfera koja ni jedan dan nije napustila naš centar.

Body Control Fitness & Health centar ne bi postojao i svakako ne bi bio ono što danas jeste da nema Zahirovića. Njegovo znanje i stručnost, kao i sposobnost da prepozna najbolje fitness trenere i da postane njihov lider na putu ka uspješnosti Body Controla zaslužni su za dosadašnja postignuća ovog fitness centra.

Dr.sc. Jasmin Zahirović u saradnji sa svojim timom, a u ulozi njegovog lidera, postigao je ogromne rezultate kad su u pitanju: personalni treninzi u skoro svim sportovima, preventivni treninzi za prevenciju povreda te rehabilitacija nakon povreda, grupni kondicioni treninzi za brojne timove, autogeni trening, fitness i aerobic trening, kardio trening i dr.

Body Control Fitness & Health centar postao je više od teretane. To je mjesto gdje možete uvijek naći stručne savjete visoko kvalificiranih trenera, koji su pod vodstvom najuspješnijeg trenera u Tuzli, dr.sc. Jasmina Zahirovića.
Cilj nam je da svim zainteresiranim klijentima pomognemo savjetom i podrškom u postizanju bolje forme, kondicije, te općenito zdravlja. Naše stručno osoblje, zajedno s vama, kreirat će vježbe i programe koji stimuliraju, motivišu, te u konačnici donose željene rezultate.

Danas nam je rođendan, posjetite nas i podijelite sa nama sretne trenutke.
Vaš Body Control Tim!