Laserska epilacija i vitko tijelo uvijek su IN!

Fotoepilacija Tuzla “No+Vello” i Fitness Centar “Body Control” sklopili su dogovor o međusobnoj suradnji u kojoj ce klijenti oba centra uzivati u popustima na tretmane u centru za epilaciju i programskim sadrzajima Fitnessa.

No+Vello je svjetski lider u estetskim centrima specijalizovanim za fotoepilaciju i fotopodmlađivanje kože. Kompanija je osnovana u novembru 2007. i ima preko 1.300 centara u 15 zemalja i to u Španiji, Engleskoj, Italiji, Portugalu, Brazilu, Meksiku, Poljskoj, Bugarskoj, Rumuniji, Gruziji, Švicarskoj, Sjedinjenim Američkim Državama, Andori i Bosni i Hercegovini.

Zaboravite na bolne i agresivne metode depilacije kao što je vosak, ili vrlo kratkoročne i neugodne kao što su brijači, i pristupite novoj metodi depilacije. Fotoepilacija sa intenzivnom pulsirajućom svjetlošću (IPL) je nova metoda depilacije koja garantuje uklanjanje neželjenih dlaka učinkovito, dugotrajno, ugodno i bezbolno!

Nas Fitness Centar nudi svojim klijentima sa individualnim pristupom popust od 10% na sve tretmane u Fotoepilacija Tuzla “No+Vello” kao sto i klijenti Fotoepilacija Tuzla “No+Vello” dobijaju 10% popusta u Fitness Centru “Body Control”.

Za vise informacija o Fotoepilacija Tuzla “No+Vello” posjetite https://www.nomasvello.ba/