Belmin Bujaković, instruktor

Belmin Bujaković  diplomirao na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport kao najbolji student u svojoj generaciji. Nakon zavrsenog diplomskog studija upisao II ciklus studija na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport Univerziteta u Tuzli.
Od 2015. godine radi kao privatni trener u fitness centru “Body Control” gdje stice znanja i vještine u raznim oblastima fitnessa, kao što su: individualni i grupni treninzi, preoperativni i postoperativni tretmani, prevencija, rehabilitacija, kineziterapija, kao i rad sa sportistima u sportskim klubovima.
Nakon završenog fakulteta postaje asistent na užoj naučnoj oblasti “Transformacioni procesi” na fakultetu za Tjelesni odgoj i sport u Tuzli.
Fitnes trener Belmin je kondicijski trener svih uzrasnih kategorija sportista i rekreativaca, personalni i online trener, aktivan kao takmičar u bodybuilding te stručnjak za zdravu ishranu.

Pored izuzetno ozbiljnog i profesionalnog pristupa Belmin je specijalizovan instruktor i za kreiranje programa i rada personalnih treninga, te pravljenja programa na osnovu cilja, želje te individualnih sposobnosti klijenta.

Izuzetno vrijedan, komunikativan u što ćete se i sami uvjeriti prilikom posjete našem centru.