Pogledajte i pokušajte kopirati treninge koji su od Badr Harija napravili zvijer u ljudskom obliku

Legendarni marokanski kikbokser Badr Hari, poznat je po svojoj predanosti u teretani i velikim uspjesima u svijetu sporta. Mnogim ljudima je upravo Badr Hari inspiracija, ne samo za ostvarivanje fitness ciljeva, već i u drugim segmentima života. Razlog za ovo je jednostavan: Badr je zvijer koja ne namjerava usporiti!

On niže uspjeh za uspjehom, a u svijetu kikboksa je omiljeni upravo zbog svog specifičnog kretanja u ringu i načina na koji se bori s protivnikom. Iako je imao brojne uspone i padove, Badr je ostao vjeran sebi i svojim ciljevima. On je odličan uzor mlađim generacijama, te je dokaz da se trudom, zalaganjem i odricanjem uvijek postižu najbolji rezultati.

Badr je profesionalac, a njegovi treninzi su najbolji dokaz toga. On na svom Instagram profilu često dijeli fotografije i kratke video isječke svojih treninga. Ako vas zanima kako ova zvijer obavlja svoje treninge, jednostavno posjetite njegov Instagram profil. U nastavku donosi samo nekoliko njegovih objava, po kojim nije teško zaključiti zašto je kikbokser postigao enorman uspjeh:

 

View this post on Instagram

 

Staying active, staying focused.🦍

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on

 

View this post on Instagram

 

Raw work and nothing else. #stayready

A post shared by Badr Hari (@badrhariofficial) on