Podržite ih klikom: Glasajte za tim Body Controla na Red Bull Can You Make It!

Svjetski popularno takmičenje Red Bull Can You Make It? i ove godine je oduševilo svjetsku javnost, a svoje takmičare pronašlo je i u Bosni i Hercegovini. Neustrašivi i kreativni studenti iz cijelog svijeta su predstavili svoje vještine. Takmičari će svoje putovanje započeti s jedne od Polaznih tačaka u Evropi, a zadatak će im biti da u tročlanim timovima stignu do Berlina, koristeći na svom putovanju limenke Red Bulla kao jedinu valutu.

Iako timovi žure da stignu do cilja, u Red Bull Can You Make It? ne radi se samo o pobjeđivanju: važan je timski rad, odlučnost i način na koji ćete stići do cilja. Žiri će odabrati najodvažnije aplikante iz cijelog svijeta i objaviti njihova imena 9. marta 2020. godine. Također, važan je i glas publike, a svoje učešće u takmičenju uzeli su i fitnes treneri Body Controla, Nedim Musić, Melina Omerović i Belma Omerović.

Timovi koji dobiju najviše glasova iz svake zemlje postati finalisti! Po završetku perioda za glasanje, žiri će između tih finalista izabrati pobjednike. Timovi finalista će potom biti pozvani da odlete do jedne od pet Polaznih tačaka u Evropi kako bi započeli svoju avanturu, koja će ih odvesti daleko od kuće, ali ih i približiti jedne drugima.

Stoga, pozivamo vas da klikom na LINK glasate za ekipu pod nazivom VICTORIA i pomozite im da ostvare plasman u finale.