Nedim Musić, Instruktor

Mr sci. Nedim Musić – magistrirao je na Fakultetu za tjelesni odgoj i sport u Tuzli na temu: Razlike u posturalnom statusu dječaka i djevojčica uzrasta od 11 do 13 godina. Od svoje sedme godine se aktivno bavi karateom, a od svoje 18-e godine se počinje baviti trenerskim poslom.
Na prvoj godini fakulteta, 2010-e godine, počinje raditi kao kondicijski trener u Karate klubu “Tuzla Sinbra”, te kao instruktor fitnessa.

2016-e godine počinje raditi u Fitness centru „Body Control“ u Tuzli.
Tokom svog rada stiče znanja i vještine u raznim oblastima fitnessa kao što su: individualni i grupni treninzi, preoperativni i postoperativni tretmani, prevencija, rehabilitacija, kineziterapija kao i rad sa sportistima u sportskim klubovima.
Trener Nedim je kondicijski trener svih uzrasnih kategorija sportista i rekreativaca, personalni i online trener, pilates i aerobik trener te stručnjak za zdravu ishranu.

Sa iskustvom od preko 7 godina ko trener fitnessa i aerobika predstavlja osobu koja stručno vodi brigu o vašem zdravlju te vas vodi do željenog cilja, bilo da je to rehabilitacija i oporavak od povreda, kondicijska priprema, skidanje kilograma ili povećanje mišićne mase.

Motivisan za napredovanjem u edukaciji te istraživanju granica i mogućnosti ljudskog tijela.